U bent hier

Vakantiewerkcampagne

Tijdens de zomerperiode organiseert FNV Jong elk jaar de Vakantiewerkcampagne. We trekken het land in om jou te informeren over vakantiewerk. Wat hoor jij te verdienen? Problemen op het werk met contracten of werktijden? Vraag het ons! Elk jaar staat er een bepaald thema centraal. Het thema dit jaar is: 'Werkstress'. FNV Jong houdt ook ieder jaar een vakantiewerkonderzoek om te weten te komen hoe jongeren over het thema en vakantiewerk in het algemeen denken!

Vakantiewerkonderzoek 2016

Bekijk de uitkomsten van het vakantiewerkonderzoek 2016.

Waar zijn we deze zomer te vinden?

Ook deze zomer gaat FNV Jong weer langs bij verschillende bedrijven om te praten met jongeren maar ook om te kijken of deze vakantiewerk-proof zijn!

Aftrap dinsdag 12 juli 2016: Strandrestaurant Nederzandt in Noordwijk

FNV Jong trapt haar jaarlijkse vakantiewerkcampagne af bij Nederzandt. De horecagelegenheid is niet bij toeval gekozen, werken in de horeca is één van de meest populaire manieren om vakantiewerk in te vullen. Om een beeld te geven van het vakmanschap dat komt kijken bij een zomerbaan in de horeca wordt een biertapwedstrijd georganiseerd waar onder andere PvdA Tweede Kamerlid John Kerstens en FNV Horeca bestuurder Marco Bouman het opnemen tegen vakantiewerkers van Nederzandt. Biertapkampioen Patrick Warmerdam jureert de wedstrijd. Daarnaast presenteert FNV Jong het vakantiewerkonderzoek aan de media en starten wij onze reeks aan vakantiewerkbezoeken voor deze zomer bij verschillende vakantiewerk-locaties die wij getipt hebben gekregen. 


Vakantiewerkers winnen de biertapwedstrijd!

>> Lees de blog over de aftrap door vice-voorzitter Kristina van der Molen <<


Woensdag 3 augustus 2016: Ecomare Texel

Woensdag 3 augustus: de dag dat FNV Jong een bezoek bracht aan Zeehondenopvang Ecomare op Texel. Dit jaar is de 10e editie van onze vakantiewerkcampagne, maar dit was de eerste keer dat we Texel van een bezoek hebben voorzien

>> Lees de blog over het vakantiewerkbezoek aan Ecomare <<

 

Dinsdag 9 augustus 2016: Camping Bakkum

Wat is het toch mooi om jongeren met zoveel plezier ergens te zien werken. Bij Kennemerduin camping Bakkum is dit ook het geval. Wij begrijpen wel waarom juist zij in 2015 tot 'Leerbedrijf van het jaar' zijn uitgeroepen.

>> Lees de blog over het vakantiewerkbezoek aan Camping Bakkum <<

 

Donderdag 18 augustus 2016: Dierenpark Burgers Zoo

We gaan lekker! Wij zijn op vakantiewerkbezoek bij dierentuin Burgers Zoo geweest en kregen een kijkje achter de schermen. Hoe worden de dieren daar verzorgd en wat is de rol van vakantiewerkers?

>> Lees de blog over het vakantiewerkbezoek aan Burgers Zoo <<

 

Afsluiting woensdag 24 augustus 2016: Oorlogsmuseum Overloon

Last but not least! Niet omdat er zo veel vakantiewerkers zijn, maar omdat ze zó tevreden zijn bij het Oorlogsmuseum Overloon.

>> Lees de blog over het vakantiewerkbezoek aan Oorlogsmuseum Overloon <<

 

>> Check de tips voor vakantiewerk! <<

Plaats reactie

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties