U bent hier

Vakantiewerkcampagne

Tijdens de zomerperiode organiseert FNV Jong elk jaar de Vakantiewerkcampagne. We trekken het land in om jou te informeren over vakantiewerk. Wat hoor jij te verdienen? Problemen op het werk met contracten of werktijden? Vraag het ons! Elk jaar staat er een bepaald thema centraal. Het thema dit jaar is: 'Weet waar je recht op hebt!'. FNV Jong houdt ook ieder jaar een vakantiewerkonderzoek om te weten te komen hoe jongeren over het thema en vakantiewerk in het algemeen denken!

Vakantiewerkonderzoek 

De uitkomsten van het vakantiewerkonderzoek 2017 zijn bekend. Bekijk de resultaten

Lees het persbericht hier.

Waar zijn we deze zomer te vinden?

Ook deze zomer gaat FNV Jong weer langs bij verschillende bedrijven om te praten met jongeren maar ook om te kijken of deze vakantiewerk-proof zijn!
 

Kickoff donderdag 13 juli 2017 Key West Beachhouse in Utrecht

FNV Jong heeft dit jaar haar vakantiewerkcampagne afgetrapt bij Key West Beachhouse in Utrecht. Veel jongeren werken in de zomer in de horeca en vaak het liefst bij een strandttent! We zijn in gesprek gegaan met de vakantiewerkers om te vragen waarom het nou zo leuk is om bij Key West Beachhouse te werken. Stuk voor stuk waren ze enthousiast over het werk, de sfeer en de gezelligheid met collega's! 

 

>> Check de tips voor vakantiewerk! <<

Agenda

30 aug '17
Meetup Jongeren FNV: Workshops-Borrel-Buffet
Hertogswetering 159, 3543 AS Utrecht
8 sep '17
Back to School BBQ!
Strand Oog in Al, Utrecht
Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties