U bent hier

Actief lidmaatschap

FNV Jong is altijd op zoek naar enthousiaste jongeren die zich graag willen inzetten voor andere jongeren. Staan de belangen van jongeren bij jou ook op nummer 1? En wil jij vrijwillig aan de slag voor FNV Jong? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Wat kun je allemaal doen voor FNV Jong?

Als actief lid kun je je inzetten op 2 verschillende onderdelen: onderwerpen en projecten. Vind jij evenementen organiseren een echte uitdaging en ben je service gericht? Dan is het helpen bij projecten zoals ReflexLAB misschien wel wat voor jou! Houd je je liever op de achtergrond en vind je het leuk om te discussiëren? Dan is meedenken over de verschillende onderwerpen van FNV Jong helemaal jouw ding. Hieronder zie je onderwerpen en projecten die op dit moment lopen en waar jij je voor aan kunt melden:

Aanmelden

Heel simpel, stuur een mailtje naar ikwordactief@fnvjong.nl. Vertel daarin iets over jezelf en waar je je voor in wilt zetten. Het zou helemaal fijn zijn als je jouw cv ook eventjes mee stuurt. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons nadat je je aangemeld hebt.

Meer info?

Wil je aan de slag als vrijwilliger of wil je graag meer info? Stuur dan een mailtje naar ikwordactief@fnvjong.nl met daarin in ieder geval je naam en wat info over jezelf.

Bekijk ook onze vacatures!

 

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties