U bent hier

Kennen jullie dit bord nog? Actievoeren loont!

De Rechtbank Amsterdam heeft 15 januari 2019 uitspraak gedaan in de Rechtszaak FNV tegen Deliveroo: Maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn géén zelfstandige ondernemers. Ook veroordeeld de Rechter Deliveroo tot naleving van de cao aan voormalige werknemers.

 

Wat betekent dit voor jou als (ex-) maaltijdbezorger van Deliveroo? Dat je met terugwerkende kracht een arbeidsovereenkomst kunt claimen. En bij deze arbeidsovereenkomst hoort een ander salaris, het recht op pensioen, uitbetaling overuren en weekendtoeslag… niet verkeerd toch?

 

Wat moet jij hiervoor doen? Contact opnemen met Cindy Onvlee, vakbondsbestuurder FNV: 06-5354 6242. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om jullie loon collectief terug te vorderen. Ook zullen er binnenkort bijeenkomsten plaatsvinden. Meer informatie volgt, houdt hiervoor de website en Facebook pagina in de gaten.

 

Ben jij nou wel een echte zzp’er, dan kunnen wij ons voorstellen dat jij wellicht vragen hebt over wat deze uitspraak voor jou betekent. In dit geval raden wij je ook aan om naar de bijeenkomsten te komen. Deze bijeenkomsten zijn er om iedereen, in welke situatie dan ook, goed te informeren.

 

Strijdbare groet,

FNV Jong

 

 

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties