U bent hier

Nieuw: Masterclass 'Challenge the Future'

Ben je 35 jaar of jonger, lid van de FNV en wil je graag een kijkje achter de schermen van de FNV? Hoe werkt verenigingsdemocratie? Hoe krijg je dingen voor elkaar in jouw sector? En hoe word je nou een kei in pitchen, presenteren en debatteren? Dit alles en meer komt terug in de Masterclass Challenge the Future!

Challenge the Future

De Masterclass is een proeverij en laat jou kennismaken met verenigingsdemocratie en het politieke landschap. Oók leer je ijzersterk te pitchen, argumenteren en te debatteren. Samen met een groep enthousiaste jongeren volg je 4 verschillende bijeenkomsten. Tijdens één van deze bijeenkomsten brengen we een bezoek aan de Tweede Kamer en gaan we in gesprek met een politicus. Benieuwd naar het volledige programma? Check deze dan hier: programma_masterclass.pdf

Na de Masterclass…

Het kan zijn dat je na de Masterclass zó enthousiast bent geworden en sectorraadslid van jouw sector wilt worden. Die kans is groot, want wij weten vrijwel zeker dat jij er óók enthousiast van wordt! In februari 2019 vinden er verkiezingen plaats voor de FNV sectorraden of sectorbesturen. Hier kun je dan gelijk aan meedoen! Hoe? Dat krijg je aan het eind van de Masterclass te horen.

Facts over de Masterclass

  • Aan de Masterclass zijn geen kosten verbonden.
  • Reiskosten worden vergoed door de FNV.
  • De Masterclass is alleen bestemd voor leden. Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen? Word dan direct lid!
     

Op 18 oktober is er een informatiebijeenkomst in Utrecht waar je alle informatie kunt krijgen en terecht kunt met al jouw vragen.

Ga jij de challenge aan? Meld je vóór 15 oktober 2018 aan.

Ja, ik meld mij aan! 

Agenda

18 okt '18
Informatiebijeenkomst Masterclass 'Challenge the Future'
Centraal Vakbonds Huis, Hertogswetering 159 Utrecht
Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties