U bent hier

Jij komt toch óók op 1 mei?

Op 1 mei is het de wereldwijde Dag van de Arbeid. Kom op 1 mei naar Den Haag en strijd met ons mee voor meer zekerheid! Als FNV Jong & Young & United lopen wij mee met de mars van de FNV door Den Haag. ’s Avonds organiseren we de Avond van de Toekomst. Wees erbij!

Mars

Als we samen een vuist maken kunnen we alles veranderen wat we willen. Daarom lopen we op 1 mei een mars door Den Haag, de stad waar de regering en de werkgevers zitten. Zij hebben de keuze gemaakt voor een race naar beneden. Flex is zo’n keuze en dat moet veranderen. Het is tijd voor meer vaste contracten!

Programma

14.00 inloop/verzamelen deelnemers Malieveld

15.00 start demonstratieve tocht

16.00 terugkomst op Malieveld

17.00 einde demonstratie

Locatie: Malieveld (naast Den Haag CS)

Avond van de toekomst

Droom je ’s avonds over minder werk en meer geld of is dat heel wild? We staan op 1 mei, de dag van de arbeid, stil bij de toekomst van werk. Wij strijden voor vaste contracten en tegen flexwerk en voor goede werkervaringsplaatsen. Ze zeggen jongeren zijn de toekomst maar hoe zien wij, de jeugd, die toekomst? Deel je mening en droom groot, de avond is de toekomst.

Programma

17.30 – samen hapje eten

19.00 – pitches & discussies over de toekomst van werk. Hoe ziet dat er uit als je ook denkt aan bijvoorbeeld duurzaamheid, inclusiviteit en technologische ontwikkelingen?

21.00 – borrel

Locatie

Poppodium Paard in Den Haag

Aanmelden

Meld je aan door het formulier in te vullen. 

 

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties