U bent hier

'Hoe zit jij er later bij'?

 ‘Hoe zit jij er later bij?’ Doe de test op www.hoezitjijerlaterbij.nl en je weet of je een carrièretijger, familiemens, levensgenieter of creatieveling bent. Je krijgt op-maat tips voor een ideale levensweg, nu én later!

Alle tips zijn ook gebundeld in een e-book kan worden gedownload op de uitslagenpagina. De hashtag #durfjijhet daagt iedereen uit ook de quiz te doen.

Pensioengeletterdheid jongeren
De pensioengeletterdheid onder jongeren is extreem laag, terwijl uit onderzoek van PensioenLab blijkt dat jongeren zich wél zorgen maken. Er is op internet genoeg pensioeninformatie te vinden, maar jong volwassenen realiseren zich nog niet genoeg wat de impact is van levenskeuzes op hun leven ‘later’. PensioenLab wilt dat jongeren zich bewuster worden van pensioen, zodat ze later niet voor nare verassingen komen te staan.

Help ons mee!
Wij willen zo veel mogelijk jonge mensen bereiken tijdens de campagne! De campagne start vandaag, gelijktijdig met de landelijke Pensioen3Daagse, en loopt heel november door.
Je helpt ons mee door de berichten op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn te delen. Deel daarnaast het bericht op intranet om zo veel mogelijk jongvolwassenen te bereiken! Meer informatie vind je op www.hoezitjijerlaterbij.nl. Als je nog vragen hebt kun je contact met ons opnemen via info@pensioenlab.nl of 030-7511850.

 

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties