U bent hier

Laat je verdiende geld niet liggen, vraag je belasting terug!

Wist jij dat jongeren elk jaar zo’n 78 miljoen euro laten liggen bij de belastingdienst? Per persoon komt dat neer op zo’n 200 tot 300 euro! Veel studenten weten niet dat ze belastingaangifte kunnen doen en daar veel geld mee terug kunnen verdienen. Als jongere betaal je vaak teveel belasting over je loon omdat je onregelmatig of maar een gedeelte van het jaar werkt, erg zonde dus!

Als je een (bij)baantje hebt en er belasting en sociale verzekeringen op je loon worden ingehouden, kan het zijn dat je teveel aan belasting betaalt. In dat geval kun je je geld terugvragen bij de belastingdienst. Dit kun je zelf doen door het invullen van een aantal gegevens bij de Belastingdienst . Je kunt dan tot 5 jaar geleden geld terugvragen. Let op als je de aangifte doet voor 1 april 2013, dan krijg je het voor 1 juni 2013 terug.

Vind je dit allemaal ingewikkeld klinken? Geen probleem: als je lid bent van FNV Jong kan je gebruik maken van onze belastingservice. Wij doen de belastingaangifte dus voor jou.
Ben je nog geen lid? Schrijf je dan nu in en maak gelijk gebruik van de belastingservice. De eerste drie maanden zijn ook nog eens gratis!

 

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties