U bent hier

FNV Jong zoekt nieuw bestuur

Ben jij dé belangenbehartiger voor jongeren op de arbeidsmarkt? En kan jij ook voor de noodzakelijke vernieuwing en verjonging binnen de vakbeweging zorgen? Ben je een teamplayer en een doorpakker? Dan zoeken wij jou!

Per 1 juni 2013 zoekt FNV Jong een nieuw bestuur om, samen met een enthousiast team van jonge medewerkers, de positie van jongeren op het gebied van werk en inkomen te verbeteren. Het bestuur, dat bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter en drie overige bestuursleden, is verantwoordelijk voor de visie en strategie van FNV Jong.

Voor het bestuur is het belangrijk dat je kunt communiceren op verschillende niveaus, sociale verhoudingen goed in de gaten houdt en tegelijkertijd scherp bent op de actualiteit. Je bent praktisch, gestructureerd en kunt aan meerdere projecten tegelijk werken. Uiteraard is er ruimte voor eigen ideeën, maar bestuursleden dragen te allen tijde de visie van FNV Jong en haar leden uit.

Wil jij deel uitmaken van de snelst groeiende jongerenbond van Nederland? Dan is het bestuur van FNV Jong echt iets voor jou. Lees de volledige vacature en solliciteer!

 

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties