U bent hier

FNV - de vakbond

De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland en komt op voor de belangen van werknemers. De FNV is een vereniging waar je lid van kan worden. Tot nu toe zijn er meer dan 1 miljoen leden. Afhankelijk van je beroep - ben je bijvoorbeeld kapper, journalist of timmerman - val je automatisch onder één van onze sectoren. Kijk voor meer info op www.fnv.nl.

Maar wat doet de vakbond voor jou?

De vakbond komt op voor iedereen die werkt of een uitkering heeft. Bij allerlei vragen en problemen die je tegenkomt op je werk of bij het aanvragen van een uitkering kun je bij ons terecht. Word je lid van de FNV dan weet je zeker dat je er bij conflicten op het werk niet alleen voor staat. Ook bij praktische vragen over je contract, loonstrookje of belastingaangifte staan wij voor je klaar.

FNV Jong

FNV Jong is een belangenorganisatie voor en door jongeren. Dit betekent dat jij het als jongere  voor het zeggen hebt zodra je lid wordt. Je kan je nu rechtstreeks aansluiten bij FNV Jong en zelf bepalen wat jij belangrijk vindt. Wij maken ons hard om ervoor te zorgen dat jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt zo goed mogelijk verlopen. Sinds 2006 heeft FNV Jong ook een zetel in de SER, die adviezen geeft aan de overheid op het gebied van werk en inkomen.

Heb je problemen op je werk? Wil je juridisch advies of heb je hulp nodig bij je sollicitatie? Word lid van FNV Jong en wij staan altijd voor je klaar! Bekijk ook alle andere voordelen van een FNV Jong lidmaatschap! 

Oud-voorzitters

2006-2008    Judith Ploegman 
2008-2011    Jeroen de Glas
2011-2013    Dennis Wiersma
2013-2015    Robbert Coenmans
2015-2016    Esther Crabbendam

 
Meer weten over FNV Jong en wat wij doen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en kijk ook bij Speerpunten of Advies aan de overheid.

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties