U bent hier

Even voorstellen

Het bestuur van FNV Jong is volop in ontwikkeling! Momenteel zijn Bastiaan en Lotte onderdeel van het bestuur en zijn we in gesprek met een aantal kandidaten die het bestuur komen versterken. Binnenkort meer...  Op deze pagina kom je alles over het bestuur te weten!

Bastiaan Meijer - bestuurslid

Hoi! Mijn naam is Bastiaan Meijer, ik ben 19 jaar en ik woon in Den Haag. Ik studeer international public management aan de Haagse Hogeschool. Ik ben nu bijna twee jaar actief voor de vakbond, eerst bij Young & United en nu bij FNV Jong. Ik focus me in het bestuur op werkervaringsplekken, jeugdwerkeloosheid en de internationale banden die FNV Jong heeft.

FNV Jong kan ongelooflijk veel betekenen voor jongeren die starten op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan het verschaffen van informatie over contracten en juridische hulp, maar ook aan het gevecht tegen de werkervaringsplekken. FNV Jong heeft hier écht een topic van gemaakt, dat ondertussen tot in de Tweede Kamer bekend is. Deze invloed was wat mij aantrok bij FNV Jong, je kan echt iets betekenen voor de duizenden jongeren in Nederland. Jongeren hebben het op dit moment het zwaarst op de arbeidsmarkt, en ik zie het als onze opdracht als bestuur om daar deze twee jaar keihard tegen te vechten.

Dat kan het bestuur natuurlijk niet alleen, en daarom zou ik jou graag vragen om met ons mee te doen. Kom je iets tegen waarvan je het gevoel hebt dat het tegen je rechten in gaat? Neem contact met ons op, en word lid! Ik ben altijd te bereiken via: bastiaan.meijer@fnvjong.nl

Lotte van der Horst - bestuurslid

 

 

 

 

 

 

Vraag maar raak!

Heb jij een vraag aan het bestuur? Stel je vraag dan hieronder!

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties