U bent hier

Even voorstellen

Bastiaan Meijer - bestuurslid

Hoi! Mijn naam is Bastiaan Meijer, ik ben 19 jaar en ik woon in Den Haag. Ik studeer international public management aan de Haagse Hogeschool. Ik ben nu bijna twee jaar actief voor de vakbond, eerst bij Young & United en nu bij FNV Jong. Ik focus me in het bestuur op werkervaringsplekken, jeugdwerkeloosheid en de internationale banden die FNV Jong heeft.

FNV Jong kan ongelooflijk veel betekenen voor jongeren die starten op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan het verschaffen van informatie over contracten en juridische hulp, maar ook aan het gevecht tegen de werkervaringsplekken. FNV Jong heeft hier écht een topic van gemaakt, dat ondertussen tot in de Tweede Kamer bekend is. Deze invloed was wat mij aantrok bij FNV Jong, je kan echt iets betekenen voor de duizenden jongeren in Nederland. Jongeren hebben het op dit moment het zwaarst op de arbeidsmarkt, en ik zie het als onze opdracht als bestuur om daar deze twee jaar keihard tegen te vechten.

Dat kan het bestuur natuurlijk niet alleen, en daarom zou ik jou graag vragen om met ons mee te doen. Kom je iets tegen waarvan je het gevoel hebt dat het tegen je rechten in gaat? Neem contact met ons op, en word lid! Ik ben altijd te bereiken via: bastiaan.meijer@vereniging.fnv.nl!  

Lotte van der Horst - bestuurslid

Heb je een vraag? Mail mij via: lotte.vanderhorst@vereniging.fnv.nl!

 

 

 

 

 

 

Jesse Koops - bestuurslid

Hoi! Mijn naam is Jesse Koops. Ik ben met mijn 20 jaar het jongste bestuurslid van FNV Jong, en ik kom uit Zwolle. Voordat ik actief werd bij de vakbond, was ik politiek betrokken. Samen optrekken tegen onrecht en onderdrukking is mijn drijfveer. Samen tegen flexwerk, voor goed werk en een betere toekomst!

Binnen FNV Jong hou ik me bezig met klimaat, bureau gastlessen, de sectorraad en de maatschappelijke diensttijd. Als je me wilt bereiken voor die onderwerpen, of juist iets heel anders, je mag me altijd mailen op jesse.koops@vereniging.fnv.nl!

 

 

 

Sander Wellens - bestuurslid

Hey, ik ben Sander Wellens. Ik ben geboren in Almere en woon momenteel in Den Haag. Na het afronden van mijn studie geschiedenis heb ik me aangesloten bij de vakbond. In deze tijd van individualisering is het belangrijk dat jongeren gezamenlijk opkomen voor hun rechten. Samen kunnen we immers veel meer bereiken. Dat betekent echter niet dat er binnen FNV Jong geen aandacht is voor het individu. Wij vinden het juist erg fijn als jongeren zelf contact met ons opnemen om ideeën of actiepunten te delen. Binnen het bestuur houden de leden zich bezig met verschillende Portefeuilles.  Naast algemene aangelenheden kun je met mij contact opnemen als je meer zou willen weten over onze aanpak van discriminatie op de arbeidsmarkt, het MBO of stress en burnout op het werk. Mail mij via sander.wellens@vereniging.fnv.nl !  

 

 

 

Bob Scholte - bestuurslid

Hoi! Mijn naam is Bob Scholte en ik ben 23 jaar oud. Tijdens de schoonmakerstaking in 2010 kwam in aanraking met de vakbond. Deze staking toonde mij de gezamenlijke kracht van werkende mensen. Sindsdien heb ik mij altijd bezig gehouden met de strijd van werkende mensen voor een menswaardiger leven. Ik lever dan ook graag een bijdrage het versterken van de strijd van jonge mensen tegen onzekere arbeidsomstandigheden.

Verder vind ik het belangrijk dat de FNV de belangen van vrouwelijke, gekleurde, niet-Nederlandse, niet-valide en LGBTQ+ werkers beter gaat vertegenwoordigen. Ik pleit voor een vakbond die onder controle staat van werkende mensen en hen de middelen geeft om hun eigen macht op te bouwen.

 

Vraag maar raak!

Heb jij een vraag aan het bestuur? Stuur ons persoonlijk een mailtje! Of mail naar de algemene mailbox van FNV Jong: info@fnvjong.nl!

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties