U bent hier

Op zoek

Op zoek naar een (bij)baan of vakantiewerk? Geen idee waar je moet beginnen? Op deze pagina vind je een handig overzicht van vacaturesites, maar ook van andere kanalen die je kunt gebruiken bij het vinden van een baan. Zoek hier direct of kijk verder op de pagina voor andere sites. FNV Jong helpt je op weg!

Vacaturesites

Er zijn erg veel vacaturesites te vinden op het internet. Via zoekbijbaan.nl kun je gemakkelijk zoeken op een specifieke functie of bedrijf waar jij zou willen werken. Ook kun je direct naar een vacaturesite gaan en zoeken naar de ideale baan. Enkele goede sites zijn:

Bijbaan & vakantiewerk

Overige banen

Uitzendbureau

Heb je een vlotte babbel, maar ben je niet zo goed in schrijven? Ga dan naar een uitzendbureau bij jou in de buurt en laat daar je profiel achter. Zij zullen dan kijken welke baan goed matcht bij je karakter en opleidings-en werkniveau.

Open sollicitatie

Weet je al bij welke organisatie jij zou willen werken, maar zijn er geen passende vacatures? Stuur dan een open sollicitatiebrief op of bel ze op. Bedenk van tevoren goed wat je precies zou willen doen en waarom jij de perfecte werknemer voor ze zou zijn.

Advertenties in krant en winkel

In de krant is vaak een aparte advertentiepagina te vinden met vacatures. Daarnaast kun je ook altijd een winkel binnenlopen en direct vragen naar openstaande vacatures. Vaak kun je direct een sollicitatieformulier meekrijgen.

Een leuke vacature gevonden? Kijk dan snel onder cv en brief hoe jij jezelf het beste kunt verkopen.

Heb jij nog tips over het vinden van een geschikte (bij)baan? Laat het ons weten en geef hieronder jouw reactie!

Plaats reactie

Reacties

FNV Jong

Beste Pe,

FNV Jong kan zeker iets voor uw dochter betekenen! Wij geven namelijk loopbaanadviezen en hebben ook een loopbaancoach die uw dochter hier verder bij kan helpen. Ze zal dan wel eerst lid moeten worden van FNV Jong mocht ze hier gebruik van willen maken. Voor meer informatie over de loopbaancoach adviseer ik u om op deze link te klikken.

Een lidmaatschap kost €6,25 per kwartaal. Naast de loopbaancoach beantwoorden wij al haar (juridische) vragen met betrekking tot werk en inkomen, vullen wij haar belastingopgave gratis in en vertegenwoordigen we jongeren op collectief niveau en in de politiek. Klik hier om alle voordelen op een rijtje te zien en om lid te worden.

Pe

Hallo,

mijn dochter Lisette (23jr) heeft ruim een jaar geleden haar studie HBO Pedagogiek afgerond (fontys Eindhoven). Het lukt haar niet een baan te vinden. Kunnen jullie iets voor haar betekenen? En dan denk ik aan advies mbt aanvullende studie, of meedenken over evt een andere richting, of (en dat zou het mooiste zijn) direct helpen aan een mooie baan.

Vriendelijke groet,

Pe Brouwer

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties