U bent hier

Op zoek

Op zoek naar een (bij)baan of vakantiewerk? Geen idee waar je moet beginnen? Op deze pagina vind je een handig overzicht van vacaturesites, maar ook van andere kanalen die je kunt gebruiken bij het vinden van een baan. Zoek hier direct of kijk verder op de pagina voor andere sites. FNV Jong helpt je op weg!

Vacaturesites

Er zijn erg veel vacaturesites te vinden op het internet. Via zoekbijbaan.nl kun je gemakkelijk zoeken op een specifieke functie of bedrijf waar jij zou willen werken. Ook kun je direct naar een vacaturesite gaan en zoeken naar de ideale baan. Enkele sites zijn:

Bijbaan & vakantiewerk

Overige banen

Uitzendbureau

Heb je een vlotte babbel, maar ben je niet zo goed in schrijven? Ga dan naar een uitzendbureau bij jou in de buurt en laat daar je profiel achter. Zij zullen dan kijken welke baan goed matcht bij je karakter en opleidings-en werkniveau. 

Open sollicitatie

Weet je al bij welke organisatie jij zou willen werken, maar zijn er geen passende vacatures? Stuur dan een open sollicitatiebrief op of bel ze op. Bedenk van tevoren goed wat je precies zou willen doen en waarom jij de perfecte werknemer voor ze zou zijn.

Advertenties in krant en winkel

In de krant is vaak een aparte advertentiepagina te vinden met vacatures. Daarnaast kun je ook altijd een bedrijf binnenlopen en direct vragen naar openstaande vacatures. Vaak kun je direct een sollicitatieformulier meekrijgen.

Een leuke vacature gevonden? Kijk dan snel onder cv en brief hoe jij jezelf het beste kunt verkopen. Bij vragen over je contract of inschaling is het raadzaam om eerst met ons contact op te nemen en daarná pas te ondertekenen. 

Heb jij nog tips over het vinden van een geschikte (bij)baan? Laat het ons weten en geef hieronder jouw reactie!

Agenda

Er staat nog niks op de agenda.

Meer activiteiten

Volg FNV Jong

Acties

Meer acties